Centre logistice

fullres-5864_1

     Centrul logistic principal este situat în Chitila Logistic Park. Având o capacitate de depozitare de peste 3500 de paleţi, centrul logistic este dotat cu un sistem modern de asigurare şi de monitorizare a temperaturii şi umidităţii. Activitatea din cadrul depozitului este acreditată de către Ministerul Sănătăţii (ANMDM), conform regulilor GDP.

Principala noastră preocupare o reprezintă menţinerea calităţii şi securităţii produselor depozitate. Echipa ce manipulează produsele este formată din profesionişti, instruiţi periodic, iar sistemul de lucru este unul procedural şi strict controlat.

Pentru produsele farmaceutice ce necesită condiţii speciale de temperatură la depozitare, avem camere frigorifice care asigură temperaturi de 2-8oC şi 8-15oC. De asemenea, oferim spaţii speciale (VENENA, SEPARANDA), cu acces limitat al personalului, pentru medicamente ce au un regim special de manipulare şi depozitare: stupefiante şi psihotrope.

Depozitul este dotat cu 2 generatoare externe care intră în funcţiune automat, la 1 sec. de la întreruperea alimentării cu electricitate de la reţeaua locală.

 

Punctul de lucru din Iaşi dispune de un depozit cu o capacitate de depozitare de  1.000 de paleţi  şi beneficiază de toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea activităţilor logistice farmaceutice cu respectarea  tuturor prevederilor GDP.